Soy Lecithin: Kvalitets Emulgeringsmiddel - Hjelpestoffer
Soylecitin er et naturlig stoff utvunnet fra soyabønner. Det brukes vanligvis som emulgator, stabilisator og tykningsmiddel i matindustrien. Soylecitin hjelper til med å blande og binde ingredienser sammen, forhindrer separasjon og forbedrer den generelle teksturen til ulike matprodukter. Det brukes også i kosmetikk, legemidler og andre industrielle applikasjoner på grunn av sine dispergerende og fuktighetsgivende egenskaper.
Andre navn: soya lecitin
CAS-nummer: 8002-43-5
Utseende: gulbrun pulver eller voksaktig eller væske eller pasta
Hovedfunksjon: emulgator
Testmetode: TLC/HPLC
Farge: Gul til brun
Lukt: Unik lukt av lecitin
Tekstur: Viskøs væske, pasta, pulver, granulat eller blokk
Aceton uoppløselig: ≥60%
Tap ved tørking: ≤2,0%
Heksan uoppløselig: ≤0,3%
Syreverdi, mgKOH/g: ≤36,0
Peroksidverdi, mmol/kg: ≤5,0
Restløsemiddel: ≤50ppm
Bly (Pb): NMT2,0ppm
Total arsen (As): NMT3,0ppm
Generell status: Ikke-GMO, allergenfri, ikke-irradiert
Holdbarhet: To år hvis forseglet og oppbevart unna sterkt sollys og varme